Voetbal workshop voor 3 tot 6 jarige!

Vanaf 15 en 22 januari starten wij 2 nieuwe voetbal workshops voor kinderen van 3 tot 6 jaar. De workshops worden gegeven in Voorburg en Wateringse Veld. Elke workshop bestaat uit 10 lessen en worden gegeven op zaterdag ochtenden.

Dino Voetbal is het leukste voetbal programma voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Kinderen leren spelenderwijs hoe ze de bal moeten beheersen. Dribbelen, stoppen, schieten, passen van de bal en samenwerken zijn de belangrijkste aspecten bij Dino Voetbal. Dit wordt gedaan met allemaal leuke spelletjes welke aansluiten bij de doelgroep. Verder beleven de kinderen avonturen, waarbij ze verschillende handelingen moeten verrichten die aansluiten bij het voetbal.

Naast de aandacht voor voetbaltechnieken worden tijdens de sessie diverse basale ontwikkelingsgebieden aangesproken. Op een speelse manier verbeteren kinderen hun motoriek en coördinatie en leren ze onder andere: kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen.

Gratis sporttenue en voetbal
Meld jouw kind aan voor onze eerste workshop (voetballen) en ontvang een gratis voetbaltenue (shirt, broekje, sokken) en een Dino Sport voetbal. Na afloop krijgt je kind een officieel Dino Sport diploma en een badge.

Wilt u uw kind aanmelden voor deze toffe workshop? Dat kan via www.dinosport.nl/workshops