Toch nog een kleine Open Haaglanden voor taekwondo school Choi Yong..

Het is 24 september, de afgelopen week hebben wij druk overleg gehad of wij de Open Haaglanden kunnen laten doorgaan dit jaar. Gezien de corona maatregelen en de onverwachte toekomst, zien wij geen mogelijkheden om dit te organiseren. Na 18 jaar lang, achter elkaar het toernooi te hebben georganiseerd, is dit heel vreemd. We moeten het toernooi annuleren..

Het is inmiddels 6 oktober, normaal gesproken zijn wij nu al heel druk op de achtergrond bezig met het organiseren van ons toernooi. Elk jaar komt er weer wat bij in het draaiboek, worden nieuwe materialen aangeschaft, beiden we extra prijzen aan enz. We blijven verbeteren en het blijft een hele onderneming, ook na 18 jaar ja..!

Om toch nog iets te doen in deze stille maanden, hebben wij besloten om een clubwedstrijd te organiseren. Gezien de maatregelen zal dit zonder publiek zijn (ouders). Dit is voor veel kinderen erg spannend. Wij zullen voor een livestream zorgen, zodat de ouders toch alles kunnen volgen die dag. We zullen het allemaal wat leuker aankleden dan normaal. Op die manier hebben we toch nog een mini Open Haaglanden dit jaar! Jammer genoeg is dit alleen voor onze leerlingen en kunnen we geen andere scholen uitnodigen..

Volgend jaar zullen wij er wederom weer een leuke editie van gaan maken om te vieren dat (hopelijk) het virus onder controle is. Wij hopen jullie allemaal volgend jaar te mogen verwelkomen op ons toernooi op zondag 28 november 2021.

Alle informatie over de clubwedstrijd wordt per mail opgestuurd en de brief wordt uitgedeeld op de locaties.