LeerKansenProfiel

Het LeerKansenProfiel (LKP) helpt kinderen bij het ontdekken en ontwikkelen van verschillende talenten. Vakken als dans, drama, muziek, koken, sport, tekenen en gym dragen bij aan de ontwikkeling van verschillende vaardigheden, die ze hun hele leven kunnen gebruiken.

Vakdocenten voor lessen LeerKansenProfiel
Het succes van LKP-lessen hangt af van de manier waarop de lessen gegeven worden. Het is belangrijk dat er voldoende tijd aan de opbouw en uitvoering van de lessen besteed wordt. Dino Sport heeft vakkundige docenten in dienst, die voor de klas kunnen staan, met kinderen om weten te gaan en kwalitatief hoge LKP-lessen kunnen en mogen geven. Jij kunt deze docenten inzetten op school en zo een goede invulling geven aan het LeerKansenProfiel.

Verschillende soorten lessen voor kleuters, onder- en bovenbouw
Dino Sport verzorgt verschillende soorten LKP-lessen. Zo zijn wij op scholen in Den Haag al enige tijd actief met Dino Tigers, Timmy in de klas, Dino Gym, Dino Dans en Dino Bouwen voor de kleuters. Wij bieden voornamelijk de programma’s voor de kleuters aan omdat wij vinden dat hier te weinig aanbod voor is. Maar ook voor de bovenbouw hebben wij verschillende activiteiten die gegeven kunnen worden. Bekijk hier het aanbod voor de bovenbouw.

Interesse? Bel Colin Dijkhuizen op 06 – 21 32 23 97 of gebruik het formulier.

Ik wil LeerKansenProfiel op school

1 + 1 = ?