WEKELIJKSE JUDO LESSEN BIJ DINO SPORT!

Laten we het jaar 2021 goed beginnen met nieuwe wekelijkse activiteiten bij Dino Sport! Vanaf medio januari gaan wij een eigen judo groep starten in de wijk Laak. De lessen worden gegeven door een ervaren en gediplomeerde judo leraar. Elke donderdag zullen de lessen plaatsvinden in de gymzaal van de Dr. Willem Dreesschool, bresterstraat 15.

Kinderen kunnen meedoen voor slechts €160,- per jaar met een SCOOL lidmaatschap. Check de website van SCOOL of de school van uw kind daarbij is aangesloten. Zit uw kind niet op één van deze scholen? Dan betaalt u €260,- per jaar. Voor kinderen met een ooievaarspas zijn de kosten gratis. De ooievaarspas geeft u een korting van maar liefst 100%.

Bij judo leren de kinderen op een veilige manier vallen en stoeien. Verschillende verdedigingstechnieken komen aan bod. Voor elke techniek kan de leerling een badge verdienen en een streepje op de band. Dit systeem is bekend van ons Tigers programma. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen de officiële banden halen doormiddel van een examen.

Binnenkort meer informatie op onze website dus houd het in de gaten!