Gymdocent nodig?

Kamp je met uitval van gymdocenten? Kortlopend of voor een langere periode: wij helpen jou snel met gediplomeerde invallers.

Snel en flexibel een sportleraar inhuren
Bij Dino Sport werken HALO- en Sport & Bewegen docenten en studenten, die je per uur kunt inhuren. Geen langlopende contracten, maar flexibel en snel in te zetten. Of we nu één les moeten invallen of een reeks lessen. Wij zijn gewend om voor de klas te staan en sportlessen te verzorgen. We bereiden onze eigen lessen voor, maar gaan ook mee in bestaande trajecten als dat nodig is.

✓  Snel en flexibel
✓  Tijdelijk of langdurig
✓  Voor basisonderwijs en kinderopvang
✓  HALO / Sport & Bewegen geschoold
✓  Betaalbaar

Snel een invallende gymdocent nodig? Bel Colin Dijkhuizen op 06 – 21 32 23 97 of gebruik het formulier.

Langdurig een gymdocent nodig?
Door ziekte, zwangerschap en allerlei andere redenen kan het voorkomen dat je voor langere tijd een invalkracht nodig hebt, om de gymlessen te verzorgen. Ook dan helpen wij jou uit de brand. Onze flexpool van vakkundige sportleraren zorgen ervoor dat de gymlessen niet uit hoeven te vallen, dat kinderen een vertrouwd gezicht leren kennen en dat ze blijven bewegen. Wij staan graag voor de klas, of in de gymzaal. dus neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Algemene invaller nodig? Dat kan ook!
Vaak kamp je niet alleen met een tekort aan gymleraren, maar heb je behoefte aan een algemene invaller, die zowel in de gymzaal als voor de klas kan staan. Ook daarvoor ben je bij Dino Sport aan het juiste adres. Bekijk onze optie voor het basisonderwijs of voor kinderopvang.

Ik heb een gymdocent nodig

3 + 1 = ?