Fight Right Keurmerk verlengd tot 2022!

Per 1 januari 2020 is ons Fight Right Keurmerk verlengd! Het keurmerk wordt uitgegeven door het NIVM. Het NIVM is een instelling die zich inzet voor een veilig milieu in de vechtsport verenigingen. Het is belangrijk dat er voor ouders één herkenning is voor een veilige omgeving. Veel vechtsport verenigingen zijn helaas niet de veilige plek voor uw kind. Het NIVM loopt alle criteria af bij de vereniging om na te gaan of alles in orde is. Denk aan opleidingen, EHBO diploma’s, EHBO materialen, hygiëne, VOG’s, vertrouwens contactpersoon, reglement, lesplanningen enz. Dit allemaal draagt bij aan een goede, vertrouwde en veilige omgeving op de club. Kortom bij Dino Sport heeft u te maken met een professioneel sportbedrijf!

Onder de vlag van Dino Sport opereert Taekwondo School Choi Yong. Deze vereniging bestaat al ruim 15 jaar en is een begrip binnen de Taekwondo wereld in Den Haag!

Fight Right Keurmerk; een vitale sportorganisatie
Eén herkenbaar en onderscheidend keurmerk, voor álle Fight Right clubs. Nederland ziet en ervaart zo dat in uw club vechtsport op een veilige en verantwoorde wijze wordt gegeven, binnen een goed pedagogisch klimaat en waar maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke plek heeft. Het keurmerk zet uw club gelijk in de aandacht en daardoor wint het aan maatschappelijke kracht. Bovendien is het keurmerk een inspiratie voor andere clubs om ook aan de Fight Right criteria te voldoen. En draagt doorvoering van de criteria gegarandeerd bij aan een vitale sportvereniging!